Υλικά
- 1 κιλό σολομός, κομμένος σε φέτες
- 1 κουτ. γλυκού ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
- 4 κουτ. σούπας sweet chili sauce Deliroom
- 1 + 1/2 κουτ. γλυκού χυμό λάιμ
- 1/2 κουτ. γλυκού σουσάμι
- 1/2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένα φύλλα κόλιαντρο
Εκτέλεση
- Ανακατέψτε καλά τη γλυκιά σάλτσα τσίλι με το χυμό λάιμ, το σουσάμι και το κόλιαντρο και αφήστε στην άκρη.
- Αλατοπιπερώστε το σολομό.
- Ζεστάνετε ένα τηγάνι με το λάδι σε μέτρια φωτιά.
- Βάλτε το σολομό στον τηγάνι να τσιγαριστεί κι από τις δύο πλευρές και αφήστε μέχρι να ψηθεί.
- Μεταφέρετε το σολομό πάνω σε μια πιατέλα, προσθέστε τη γλυκιά σάλτσα τσίλι Deliroom πάνω από το σολομό και σερβίρετε αμέσως.
Συνοδεύεται με ρύζι ή πατάτες.