Cheesecake με μαρμελάδα ελιάς ή μαρμελάδα ακτινίδιο

Υλικά
250g μπισκότα Digestive
125g βούτυρο
600g τυρί Philadelphia
60g ζάχαρη άχνη
200g κρέμα γάλακτος
μαρμελάδα ελιά ή ακτινίδιο Deliroom

Εκτέλεση
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο multi. Λιώνουμε το βούτυρο και το ρίχνουμε στα μπισκότα και ανακατεύουμε ώστε να πάει παντού. Στρώνουμε τα μπισκότα με το λιωμένο βούτυρο σε μία ανοιγόμενη φόρμα διαμέτρου 24 εκατοστών περίπου. Στη συνέχεια χτυπάμε στο μίξερ ( ή και με σύρμα χειρός) τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να γίνει μία αφράτη κρέμα. Ρίχνουμε την κρέμα πάνω στη βάση μπισκότου και βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει. Πριν σερβίρουμε κόβουμε σε κομμάτια της αρεσκείας μας και περιχύνουμε με μαρμελάδα ελιά Deliroom ή μαρμελάδα ακτινίδιο Deliroom.

Comments are closed