Υλικά

  • 1 κιλό σολομός, κομμένος σε φέτες
  • 1 κουτ. γλυκού ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι
  • 4 κουτ. σούπας sweet chili sauce Deliroom
  • 1 + 1/2 κουτ. γλυκού χυμό λάιμ
  • 1/2 κουτ. γλυκού σουσάμι
  • 1/2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένα φύλλα κόλιαντρο

Εκτέλεση

  • Ανακατέψτε καλά τη γλυκιά σάλτσα τσίλι με το χυμό λάιμ, το σουσάμι και το κόλιαντρο και αφήστε στην άκρη.
  • Αλατοπιπερώστε το σολομό.
  • Ζεστάνετε ένα τηγάνι με το λάδι σε μέτρια φωτιά.
  • Βάλτε το σολομό στον τηγάνι να τσιγαριστεί κι από τις δύο πλευρές και αφήστε μέχρι να ψηθεί.
  • Μεταφέρετε το σολομό πάνω σε μια πιατέλα, προσθέστε τη γλυκιά σάλτσα τσίλι Deliroom πάνω από το σολομό και σερβίρετε αμέσως.

Συνοδεύεται με ρύζι ή πατάτες.