Κορμός με μαρμελάδα φράουλα

Υλικά

  • 1 κονσέρβα 400ml ζαχαρούχο γάλα
  • 2 αυγά
  • 1 κουταλιά του γλυκού σόδα
  • 1 φλιτζάνι αλεύρι
  • μαρμελάδα φράουλα

Εκτέλεση

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ. Σε ένα μέτριο ταψί στρώνουμε λαδόκολλα και απλώνουμε το μισό μίγμα. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160 βαθμούς και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές αλλά να παραμείνει αφράτο. Με μία σπάτουλα ξεκολλάμε προσεκτικά το κέικ, στρώνουμε τη μαρμελάδα φράουλα Deliroom και τυλίγουμε σε ρολό. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και με το υπόλοιπο μείγμα. Διατηρούμε και τα 2 ρολά τυλιγμένα σε μεμβράνη για να μη ξεραθούν.

swiss_roll

Comments are closed